Over ons

Al meer dan 30 jaar uw auto expert!

Van der Meijden Autoservice is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met klanten in de regio van Werkendam, Sleeuwijk, Almkerk en Kille staat Van der Meijden Autoservice bekend om zijn persoonlijke aanpak, goede service en kwalitatief auto onderhoud.

Meer dan 30 jaar ervaring

Van der Meijden Autoservice is opgericht door Huibert en zijn vrouw Anja. Na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn geweest voor een autogarage in Werkendam, opende Van der Meijden Autoservice in 2012 haar deuren. Een autogarage dat al snel een groeiende naamsbekendheid kreeg. De no-nonsens aanpak, eerlijke tarieven en alle soorten onderhoud voor alle auto’s bleek al snel een schot in de roos te zijn.
De laatste jaren is Van der Meijden Autoservice uitgegroeid tot een volwaardige auto specialist. Voor alle soorten onderhoud en reparaties is een specialist beschikbaar in onze moderne werkplaats.

Ontzorgen

Bij Van der Meijden Autoservice staat u als klant centraal. Zo bieden wij een vakkundige en betaalbare reparatie en onderhoud van uw auto. Ook weet u bij ons altijd vooraf waar u aan toe bent, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Bij Van der Meijden Autoservice kunt u rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies. Naast onderhoud en reparaties, bieden wij ook een oplossing voor uw autoschades aan. Zo bieden wij een volledige oplossing om u te ontzorgen op het gebied van mobiliteit.

Zekerheid!

Kiest u voor Van der Meijden Autoservice, dan bent u verzekerd dat u veilig de weg op kunt! Wij zorgen voor al het periodieke onderhoud van uw auto. Van kleine tot grote onderhoudsbeurten, maar ook voor uw APK keuring bent u bij ons op het juiste adres. Wij werken in onze uitgebreide moderne werkplaats met de beste specialisten. Daarnaast werken wij uitsluitend met de beste auto onderdelen. Hierdoor kunt u altijd veilig de weg op.

loading